Dag 12, VEM KOMMENTERADE?!

Publicerad 2015-10-08 06:17:52 i Allmänt,

Roligaste arbetsdagen hittils med givande arbetsppgifter. Idag har vi nämligen fått arbeta med något som faktiskt är en del av den verkliga produktione. Vi har tillbringat dagen vid en lödningsmaskin som sätter fast ett diamantskär på borren. Dagen bjöd även på härliga möten med ny personal samt en bra lunch på ett soppställe. En person ur personalen gav även en kort föreläsning om LDS (mormonernas religon) sam terbjöd sig även att ge oss the book of mormon. Arbetsdagen avslutades med en utmaning om vem som lyckades bäst med att löda, resultatet var hårfint och fick avgöras med hjälv av lupp. 
 
Som svar på den tidigare frågan om vi skulle checka ut på torsdag så visade det sig stämma! Under två dagar kommer vi bo i separata rum för att senare flytta in till ett gemensamt rum igen. Det blir därför att pcka ihop sakerna och hoppas på att vi smidigt bara kan föra över dem till det nya rummet. Som ni kanske märker blir det färre och färre vlogg-inlägg här, detta på grund av trashen (negativa kommentarer från många) har vi valt att dra ner på dessa. Kommer i fortsättningen bara lägga upp vloggar vid speciella händelser.
 
Som sista punkt för idag har vi en efterlysning på den personen som annonymt kommenterade om godiset på båten, vore jätteuppskatat om du kunde skriva namnet!! Gäller även andra kommentarer, lägg gärna till ditt namn då det blir lite roligare för oss som skriver. 
 
Bilder från vår arbetsplats samt vår "utmaning"
 
 
 

Kommentarer

Postat av: B. Söderberg

Publicerad 2015-10-08 17:35:16

Saknar vlogg-inläggen.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Albin och Hampus

USA, Vi är två elever från Göranssonska skolan som har fått chansen att åka till USA i fem veckor. Följ oss gärna på instagram: @bralb_ @hampusaandersson

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela