Dag 14, Halvvägs

Publicerad 2015-10-10 06:59:59 i Allmänt,

Nu har två veckor passerat och med vilken fart det har gått. Redan har halva praktiken gått och vi ska nästa vecka klä upp oss lite mer när vi kliver in i kontorsmiljö. Vi har hittills fått följa alla steg i produktionen men nu ska vi alltså vara med när de utvecklar verktygen. De första två veckorna har varit fantastiska och vi hoppas kontoret kan leverera på samma nivå. En glad överraskning vi möttes av på förmiddagsfikat var att det fanns ett berg av munkar som företaget bjöd på, kanske inte otippat med tanke på vilket land vi är i men ändå roligt. 
 
För middag ville vi gå till ett nytt ställe i stan istället för det vanliga University Mall, vi hade blivit rekomenderade ett pizzaställe som skulle vara grymt. Det började med att vi gick förb det med ungefär 15 min, när vi väl kom tillbaka till restaurangen var det fullt... varför blev man inte förvånad. Rösten hamnade då på att gå tillbaka till down town där vi tidigre hade vänt. Den onödigt långa promenaden slutade dock med otroligt god pizza. Påvägen hem gick vi förbi McDonald's för lite kaffe, men efterom självklart valde vi den längsta vägen hem. Totalt blev det ungefär 1 mil för mat och diverse annat, haha.
Imorgon väntar en riktigt spännande dag med zip-lineing i bergen här omkring, ska bli riktigt spännande!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Albin och Hampus

USA, Vi är två elever från Göranssonska skolan som har fått chansen att åka till USA i fem veckor. Följ oss gärna på instagram: @bralb_ @hampusaandersson

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela