Dag 15, Zip-line

Publicerad 2015-10-11 06:19:00 i Allmänt,

VIKTIGT MEDDELANE: VLOGGEN ÄR TILLBAKA, BÄTTRE ÄN NÅGONSIN. ETT MÅSTE ATT SE!!
 
Idag har vi verkligen haft en kanondag! Klockan 11:30 kom Viktoria (från jobbet) tillsammans med en kompis och hämtade oss, hon hade till och med bakat kakor till oss. När vi kom fram, checkade vi in och blev glatt överraskade av att Precorp betalade allt, stort tack för det. Innan vi fick selar och själva upphängingsanordningen tänkte vi att det vore smart att lägga undan telefoner och plånböker i ett värdeskåp, vilket det ävem var. Det visade sig dock att man fick en ryggsäck som man kunde ha lagt värdesakerna, därför kommer det inte komma några bilder idag (förhoppningsvis kommer det senare). 
 
Linbanan var vid en skidanläggning så det var stolsliftar som tog oss till toppen. Totalt var det fem olika banor vi åkte. Den första var en kort bana på 20 meter där man fick en chans att lära känna utrustningen. Efter uppvärmningen ökade banorna i längd varje gång. Från toppen av berget kunde vi se flera städer runt berget, en mäktig upplevelse kan man lungt säga. Aktiviteten avslutades med en lättare lunch ner vid bergsfoten, innan det blev avfärd hemmåt. Påväg hem såg vi ett litet vattenfall som vi stannade till vid. 
 
På kvällen upptäckte vi ett jättehäftigt ställe, en glassbar. Här fick man säga vilka smaker man vill ha, sedan gjorde de glassen framför ögonen på oss. Detta gjordes med hjälp av flytande kväve (tror vi) vilket var en unik upplevelse. Dessutom smakade glassen fantastiskt. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Albin och Hampus

USA, Vi är två elever från Göranssonska skolan som har fått chansen att åka till USA i fem veckor. Följ oss gärna på instagram: @bralb_ @hampusaandersson

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela