Dag 21, det var inte Amber som hämtade (eller någon annan)?!

Publicerad 2015-10-17 06:35:26 i Allmänt,

Idag var både Mike och Victoria borta, de skulle därför anordna en annan person som skulle ta med oss till jobbet, vilket båda glömde bort. Varför satt vi en timma och vänta där utan att någon kom, när vi sedan skickade ett meddelande och frågade om någon skulle komma svarade att det är skickade en person i skrivande stund totalt blev det en och halv timmes väntan. Men vad gjorde väl det vi hade TV i receptionen. Väl på jobbet fick vi idag vara med en IT kille, på hans kontor fans det ungefär 20 stycken datorer. Under dagen fick vi lära oss tips och trix när det kommer till internet. 
 
Tre fjärdedelar av praktiken är nu avklarad, det känns som att veckorna bara flyger förbi. Det är med blandade känslor som detta händer, det är givetvis kul när veckorna går fort eftersom att det är tecken på att vi har roligt samtidigt som det är lite tråkigt att det kommer vara över snart. Imorgon planerar vi att åka upp till salu för första gången, vi får se hur det går med tanke på att de offentliga kommunikationerna sägs vara sådär. 

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2015-10-17 09:23:17

Bra bloggat/vloggat nu👍🏻 😊

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Albin och Hampus

USA, Vi är två elever från Göranssonska skolan som har fått chansen att åka till USA i fem veckor. Följ oss gärna på instagram: @bralb_ @hampusaandersson

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela