Dag 23, Tror vi borrade hål?!

Publicerad 2015-10-20 05:43:16 i Allmänt,

Idag var det en ny dag, ny vecka och ny avdelning, nu är det R&D (forskning & utveckling) som gäller. Eftrersom det krävs ganska exakta mått och en del erfarenhet för att få fram tillfredställande resultaten fick vi ett annat uppdrag. Handledaren hade tagit fram en stor platta av aluminim, han sa sedan: gör så många hål ni kan under dagen. Vilket hedersfyllt uppdrag, det roliga har dock inte börjat än. Efter några timmars borrande kommer det en kollega och frågar varför vi använder den typen av borr. Det visar sig då att vi fick en borr som ska användas för att göra befintliga hål större, inte göra nya hål med? Kollegan och vi skratta ett tag inann han tar fram ett nytt vektyg. 
 
Handledaren som gav oss fel borr tog sedan med oss och bjöd på lunch. Pizza Factory levererade!! När vi kom tillbaka fortsatte vi att .... juste borra! Men givetvis var vi fortfarande inte helt på rätt spår, nästa kollega kom sedan och gav oss bärre borrmaskiner som var bättre anpassade till borrens diameter. Haha, dessa personer jobbar alltså med att ta fram nya verktyg... interesant. Ett par hål senare träffade vi en som pratade lite svenksa. JA, det var en kille som hade missonerat i Sverige under två års tid. Det känndes dock väldigt underligt att någon annan än vi kunde svenska. 
 
Till slut kastar vi upp en bild på vårt dagsverke, kan ni se vika hål vi gjorde och vilka som redan fanns när vi började??!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Albin och Hampus

USA, Vi är två elever från Göranssonska skolan som har fått chansen att åka till USA i fem veckor. Följ oss gärna på instagram: @bralb_ @hampusaandersson

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela