Dag 24 & 25, NBA!!

Publicerad 2015-10-22 02:48:00 i Allmänt,

Igår hade vi fått biljetter till en försäsongsmatch i NBA, (basket) där Utah Jazz spelade mot Oklahoma. Det var fösta gången som båda två var på en basketmatch, och det var en riktigt trevlig upplevelse. Atmosfären och hängivenheten till sitt lag är så mycket större här än hemma. I Sverige räknas man som en hängiven supporter om man bär halsduk med klubbmärke, här är de flesta klädda från topp till tå i hemmalagets färger. Atmosfären under matchen är också mycket roligare, här är det mer tryck på läktaren vid varje poäng än vad det är när ett lag vinner SM-guld i Sverige. Matchen avgjordes tyvärr redan i första quartern, där Oklahoma tog ledningen och tappade den alldrig riktigt. Det blev lite spänning i slutet av matchen då Utah endast låg under med 3 poäng men närmare än så kom de inte, matchen slutade 113-102 till Oklahoma.
 
På jobbet fortsätter vi att göra hål, de låter oss prova med olika typer av borrar, material och varvtal för att själva förstå hur man forskar. Det är en interesant process som knyter ihop de vi lärt oss under de föregående veckorna. Kollegorna gör jobbet till en utmaning mellan oss två och vi får tävla i olika monent, de har även låtit oss skriva rapporter som redogör resultatet i vår forskning. När vi följer med en kollega i dennes arbete låter de oss utföra arbetet under uppsikt vilket är roligare än att bara få stå bredvid. Det skadar inte att personerna på denna avdelning är lite mer avslappnade och har en skön humor!! Bra dagar med andra ord.  

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Albin och Hampus

USA, Vi är två elever från Göranssonska skolan som har fått chansen att åka till USA i fem veckor. Följ oss gärna på instagram: @bralb_ @hampusaandersson

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela