Dag ,7 Game day

Publicerad 2015-10-03 08:48:00 i Allmänt,

Idag var den sista dagen på den första veckan men även sista dagen på den pressningsavdleningen. Nästa vecka byter vi som sagt till en annan avdelning. Dagen arbete bestod av en blandning mellan slipning och svarvning, det en CNC med slipstenar istället för skär som vi är vana med. Vi bytte material med mera och tittade mest på under tiden, väntetiderna gav oss möjligheten att socialisera med kollergorna vilket alltid är roligt. Både till lunch och till middag blev det hamburgare, kanske inte direkt uppfyller kostcirkeln men vad gör det egentligen om hundra år. 
 
Höjdpunkten på dagen var dock helt annat, vi hade nämligen fått biljeter till en collegematch i amerikanskt fotboll. Ingen av oss hade tidigare sett en match i verkligheten och knapp något på tv heller, blev därför lite snabba tutorials på internet om reglerna! Efter middagen gick vi mot arenan för att knna se oss omkring på anläggningen, trots detta var vi vid våra platser men 60 min till matchstart. Arenan tar ca 64 000 åskådare och vi uppskattar antalet idag till kanske 55-60 000. Med det sagt förstår ni att det är en helt annan atmosfär inne på arenan också, fansen var också mycket lojala. Alla hade något som var koppat till BYU, riktigt troligt att se den typen av hängivenhet. Matchen slutade 13-30 till hemmalaget vilket gjorde alla dags. För att summera dagen med ett ord säger vi bara: wow. 
 
För att bryta lite mönster väljer vi idag att länka en reklamfilm istället för en låt, anledningen är att den var mer amerikansk än någon låt vi hört så här kommer en reklam om en hamburgare. Måste ses!!!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Albin och Hampus

USA, Vi är två elever från Göranssonska skolan som har fått chansen att åka till USA i fem veckor. Följ oss gärna på instagram: @bralb_ @hampusaandersson

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela