Dag 6, pannkakstorsdag

Publicerad 2015-10-02 04:41:00 i Allmänt,

Morgonrutinen fortsätter med hämtning 7:30. Vägen till arbetsplatsen är ny för varje dag. Mike vill att vi ska se nya delar av Provo varje dag så han tar mer och mer udda vägar varje dag. Arbetsuppgiften idag var att tillverka diamant. Ja, du läste rätt, vi har idag tillverkat diamant. Kanske inte den typen av diamant som du tänker på och som finns i ringar osv, utan industriell diamant. Den är varken genomskinlig eller glittrande som "vanlig" diamant men lika hård. Idag hade vi även en riktigt trevligt rolig handledare som hjälpte till vid maskinen, han var öppen och drog massa roliga skämt om sina medarbetare. Som ni kanske märkt får vi nya arbetsuppgifter varje dag, vilket givetvis är mer givande än att bara få mäjligheten att uppleva en liten del av företaget. 
 
På kvällen valde vi att göra egen mat, (mest Hampus vilja, pannkakstorsdag) vilket än en gång visade sig vara svårare än förväntat. Med redskap som är under all kritik blev det nog inte en enda lyckad pannkaka, glass och sylt räddade dock måltiden. Albin skrällde inte heller med en sallad, där var det dock inte redskapen som var det bristande, någon skev sås bidrog till 3/10 på salladen. 
 
Den obligatoriska vändan till gallerian och Starbucks avslutade kvällen. 
 
Dagens låt blir Catch me av Vicetone, svårt att inte bli lite glad av denna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Albin och Hampus

USA, Vi är två elever från Göranssonska skolan som har fått chansen att åka till USA i fem veckor. Följ oss gärna på instagram: @bralb_ @hampusaandersson

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela