Dag 8 & 9

Publicerad 2015-10-05 05:08:00 i Allmänt,

Efter fredagens match blev vi upp gnaska länge, därför var vi trötta under lördagen. Veckans jobb och kvällsaktiviteter har också bidragit till att en vilodag var välbehövlig. Frukosten gled vi in på i senaste laget och fick vänta på en plats att sitta på. Förmiddagen bestod av filmtittande innan vi på eftermiddagen gjorde och promenad. Albin var till mataffären och jag (Hampus) var upp till provo tempel. Det är en av två tempel som finns i just provo och arkitekturen ska likna ett moln som ni kan se på bilderna. 
 
Söndagen var nästan lika trött som lördagen, förmiddagen bjöd på frukost och samtal hem till familjerna. Eftermiddagen ägnade vi till en promenad i staden som vi faktiskt bor i, Provo. Promenaden blev ca 2 mil och vi upptäckte staden ur ett nytt perspektiv, som vanligt är det inget som är öppet. Vädret var perfekt för promenaden med ca 25 grader och sol. Imorgon är det dags för arbete igen och förhoppningsvis massa nya intryck och sköna möten med härliga personer. 
 
Här kommer lite bilder från Provo Tempel och naturen runt omkring. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Albin och Hampus

USA, Vi är två elever från Göranssonska skolan som har fått chansen att åka till USA i fem veckor. Följ oss gärna på instagram: @bralb_ @hampusaandersson

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela