Dags för ett skriftligt inlägg

Publicerad 2015-09-28 03:22:00 i Allmänt,

Dags för vårt första skriftlig inlägg, hittills har vi ju bara vloggat. En snabb update på läget är följande: kom till Provo, Utah vid ungefär 20:00 lokal tid på lördag kväll efter ca 24 h i vaket tillstånd. Incheckade och inne på rummet valde vi att skippa middag (vi hade ändå ätit flera måltider på flygen) och titta på liten Netflix. Strax därefter somnade vi välförtjänt. Idag, söndag, vaknade vi tidigt på grund av jetlag, frukost blev det dock inte för än vid nio. Under dagen har vi försökt upptäcka lite av Provo där vi bor.

Till vår förvåning var nästan allt stängt, det ända som var öppet var ett Walmart och några fåtal restauranger. Vädret är underbart, +25 grader och helt vindstilla, längtar inte direkt hem till det svenska regnet! Efter en halvtimmes promenad kom vi fram till University mal , som i och för sig var stängt, men vi hittade ett Starbucks där vi tillbringat många timmar idag. Som några av er märkt har vi haft lite problem med wi-fi på hotellet och är därför svåra att få tag på, då har Starbucks varit räddningen. Det underliga är att på lördagskvällen hade vi inga problem alls med wi-fi, men på söndag morgon var det som bortblåst.

Blir det inte bättre tills imorgon måndag får vi nog prata med receptionen, blir lite jobbigt att gå 30 min för wi-fi!! Under eftermiddagen svalkade vi oss på rummet en stund innan det var dags för middag. Utan ugn och bra redskap funderade vi vad vi skulle ta. Väl inne på Walmart valde vi pommes frites och en köttbit, det blev väl sådär om vi ska vara ärliga, haha ingen Gordon Ramsay här inte.

Det farliga är när det är billigare och godare att köpa mat, förstår varför alla är lite större här. I skrivande stund är vi tillbaka på Starbucks för att uppdatera er lite om vad som händer här hos oss. Imorgon är vår första dag på praktiken och vi är verkligen taggade, vår handledare hade lämnat ett meddelande till oss när vi kom och han verkar supertrevlig. Vill också påminna alla om att kolla in våra äventyr i de youtube-klipp vi publicerar. De är helt oredigerade och ni för följa oss på ett närmare sätt än vi kan förmedla i ett blogginlägg!!

Tills nästa gång, ha det bäst, för det har vi!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Albin och Hampus

USA, Vi är två elever från Göranssonska skolan som har fått chansen att åka till USA i fem veckor. Följ oss gärna på instagram: @bralb_ @hampusaandersson

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela