Tappat räkningen på dagarna, sista i alla fall

Publicerad 2015-10-31 00:23:00 i Allmänt,

 Idag lämnade vi LA bakom oss för att påbörja resan hemmåt. Planet gick mitt på dagen vilket gav oss lagom med tid för att inte behöva stressa upp på morgonen. En über till flygplatsen för halva priset av en taxi gav oss dessutom pengar över till annat. Flyget till Salt Lake gick finfint och inga problem. Av en slump såg vi att hotellet som vi bor på erbjuder gratis skjuts till och från flygplatsen, problemet var bara att vi inte hade någon aning om var/hur det fungerade. Efter lite förvirring rådfrågade vi en person i informationsdisken som var snäll och ringde hotellet som genast skickade en minibuss, troligtvis skulle man ha förbokat det. Äkta Utah-snällhet.
 
 Efter att ha dumpat väskorna på rummet var det genast dags för att leta reda på ett middagsställe. Dagen till ära blev det Arby's. Det märktes i alla fall att vi var i Utah när man började frysa för första gången på mer än en månad. Vädret är ungefär lika som i Stockholm så här års. Ikväll blir det bara chilla på rummet inann avfärden imorgonbitti. Resan börjar 8 på morgonen från hotellet då första flyget går vid 10 och vi kommer förhoppningsvis landa i Sverige vid halv elva på söndag förmiddag. Hoppas på vara i Gävle runt ett på eftermiddagen. 
 
Hotellet bjuder på en curved TV, kanske inte den typen som är populär idag dock...

Om

Min profilbild

Albin och Hampus

USA, Vi är två elever från Göranssonska skolan som har fått chansen att åka till USA i fem veckor. Följ oss gärna på instagram: @bralb_ @hampusaandersson

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela