Dag 22, Salt Lake City

Publicerad 2015-10-18 07:36:51 i Allmänt,

Idag var det alltså dags för Salt Lake City. Det visade sig dock vara mer spännande att ta sig dit än väntat, för oss i alla fall. Eftersom att en av oss är lite av en tidsoptimist och samtidigt alltid hungrig/törstig resulterar det i väldigt små marginaler. Det slutade med att vi fick springa sista kvarteren och sedan sammarbetade inte direkt biljetautomaten heller, vi klev till slut på tåget en minut innan avfärd. En timme på tåget tog oss till SLC, där vårt första stopp blev det berömad mormontemplet. En riktigt manjefik byggnad som vi tyvärr inte fick gå in och se på insidan, men det fanns däremot ett besöktcentrum där vi fick lite historia om LDS. 
 
Efter kanske templet fortsatte vi mot ett mycket fint köpcentrum. Det visade sig dock vara mer som NK än valbo köpcentrum, det vill säga mest fina butiker som hade lite för höga priser för vår budget. Köpcentret var väldigt fint likt de andra delarna av SLC, för att vara ärliga blev vi imponerade över hur fint det var. När vi började röra oss tillbaka mot tågstatioinen upptäckte vi ett annat lite köpcentrum som hade passat oss lite bättre, tiden var då knapp och vi bestämmde att vi skulle stanna till där när vi ska på basketmatchen på tisdag. 
 
 
(Sista bilden är inte vår)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Albin och Hampus

USA, Vi är två elever från Göranssonska skolan som har fått chansen att åka till USA i fem veckor. Följ oss gärna på instagram: @bralb_ @hampusaandersson

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela