Dag 30, Santa Monica & Venice

Publicerad 2015-10-27 16:59:12 i Allmänt,

Igår hade vi inget speciellt planerat och valde därför att promenera omkring i det närliggande området Samta Monica och Venice. På förmiddagen gick vi omkring i Santa Monica downtown med shoppinggatorna i fokus, i övrigt var det mestadels hotell i området. Lunchen avnjöts på ett McDonald's, förstår nu hur bra övriga hamburgare är... På eftermmiddagen tänkte vi att det vore skönt att bada lite, vi bor ju ändå på Venice Beach, så vi bytte om till badkläder. För att få uppleva så mycket som möjligt gick vi längs beach walken och såg Venice, vilket var speciellt. Där fanns inga fina och höga hotellbygnader utan mer fritänkande själar som gled omkring, tillsammans med många hemlösa. Detta gjorde det roligare att gå omkring där eftersom det inte är något man inte är van med. När gatufesten avtog gick vi ner för ett bad, vilket var över förväntan. 
 
Med vågor på över två meter och en temperatur på över 20 i vattnet var det väldigt skönt. Efter 30 min i havet var vi nöjda och började dra oss tillbaka mot hotellet. Efter vägen såg vi en skatepark med otroligt talangfulla ungdommar, en som gjorde extra stort intryck på oss var ett litet barn på kanske 4 år som skatede där som om han inget annat hade gjort i sina dagar. När kvällen kom bestämde vi oss för att gå mot Santa Monica och pieren igen. Under kvällen lyser den i många fina färger, till sist gick vi upp mot Santa Monica för att njuta av livet. Tillbaka på hotellet var vi ganska trötta, stegräknaren visade 60 000 steg och 5 mil vilket bekräftades av fötterna som hade blåsor. 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Albin och Hampus

USA, Vi är två elever från Göranssonska skolan som har fått chansen att åka till USA i fem veckor. Följ oss gärna på instagram: @bralb_ @hampusaandersson

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela